GLASÖGONORMEN - DET KOMMER VARA JAG.....

Tillbaka efter en evighet hos optiken, suck och stön. Och ja, de kom fram till att jag är lite närsynt. Och ja, jag kommer behöva glasögon. Hon som hjälpe mej tyckte jag skulle ha dem HELA tiden! Så faaaaan heller! Visst, jag var väl inte världens gladaste och lättaste kund....Men hallå? Jag är ju helt förkrossad! I alla glasögon, I ALLA FUCKING GLASÖGONEN såg jag ut som en nöööööörd! Hur kul tror hon det känns? Plus, de hade inte dem glasögonen jag skulle VILJA HA! Ett par pilotglasögon eller ett par wayfarers....tyvärr hade de inte sånna. Så det blev att prova en massa andra glasögon. Usch, vet inte vad jag ska göra.....blir väl bara att fortsätta leta.
Hahah, tycker lite synd om Pernilla (hon som hjälpte mej) för jag tyckte typ inte om några glasögon som hon tog fram! Hon varkade lite sur när vi gick.....men men sånt får hon tåla! Nu ska jag äta mellis och plugga, kuligt!
Här är de tre glasögon som jag sa att "jag ääääälskade" men mamma ska lämna tillbaka dem imorgon och då jag jag INTE följa med, hehe;) Vad tycker ni? Passar jag i glasögon?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker att den första bilden var snygg. Dem borde du behålla av dem tre.

2010-08-31 @ 17:43:21
Postat av: Johanna

De första och sista var ju jättesnygga på dig! Tycker du ska ha dem! Man behöver ju två att byta emellan.

Kram//Johanna

2010-08-31 @ 17:53:53
URL: http://johannaalma.blogg.se/
Postat av: aeel

kommer ihåg när jag var hos optikern sistm hehe oj vilket problem^^ jag behövde ju ha glasögon då, kommer inte ihåg om jag var närsyns eller långsynt vet inte vad som är skillnaden heller på de, men glasögon och dålig syn har jag iaf, hon sa att ja skulle ha dom så mycket jag bara kunde, helst varje dag, hela dagen. jagh bah johejdu, haha säkert typ.

så valde jag ett par brillor, liknande dom som du har på översta bilden, lite mindre bara men annars serom ut så hehe.jag använder mina yujp bah hemma, och ja man ser ut som en nörd i dom flesta glasögon:(men jag tycker dom första passade dej bäst iaf :)

2010-08-31 @ 18:17:43
URL: http://emmalindqviist.blogg.se/
Postat av: Emma XD

jag hade förväntat mej mkt värre eftersom att du sa att du såg ut som värsta tönten! :P du passade bra i de första och de sista, ta nån av dom :) puss <3

2010-08-31 @ 19:02:16
Postat av: Anonym

Dem första va ju snygga! Jag menar om du endå inte ska använda dem mer än i plugget och kankse när du tittar på tv tycker jag att det är snyggt med vanliga rektangulära glasögon.// Kajsa

2010-08-31 @ 19:16:12
Postat av: Åsa K

De första passade du jättebra i! Kan följa med dig och prova nån dag om du vill.

2010-08-31 @ 19:52:06
Postat av: elin

sv till åsa: Tack Åsa! Vi kan kolla när det passar! Hade varit jätte kul!

2010-08-31 @ 20:05:19
URL: http://elinpk.blogg.se/
Postat av: vickan

jag har fått ha glasögon sedan jag var 4 och det är alltid mamma som bestämt vilka men i år tänker jag välja själv får slå henne eller nåe x)för jag typ måste ha sådana utan kant under xD

2011-02-28 @ 12:08:28

I AM NOT AVAILIBLE FOR THE MOMENT BUT PLEASE, LEAVE A MESSAGE:

WHATS YOUR NAME, DUDE?:
I'M STUCK HERE...

DO YOU HAVE A BLOG?:

WHATS ON YOUR MIND?:

Trackback
RSS 2.0