SÅ VAR JAG TILLBAKA!

*WOW* Såg att statistiken hade åkt i botten, men vad kan man vänta sig när man inte bloggar på en evighet?
 
Jag är tillbaka i Sverige!!! JA och NEJ! Ja för att det är ganska skönt att vara hemma igen, plus att min hud behöver fly undan solen  ett tag........Men nej för att jag äääääääääääääälskar Nice!!!! Solen, havet, allt! Och sällskapet!
Men men inget varar förevighet, och nu har jag ju Paris att se fram emot, hehehe;)
Vårt flyg skulle gått kl 12, vi var i luften 14!!!! Och varför?! Jo, det fanns ingen bensin på HELA flygplatsen! Har ni någonsin hört talas om något sådant??? Och eftersom vi flög själva fick vi följa med flygvärdinnan, som hade hand om oss, in i personalrummet där vi fick vänta en evighet!! Sen fick vi följa med en annan till en gate och vänta i ännu en evighet! Men som tur var var det en pojke, som var lika gammal som min bror typ, och han kunde både franska och engelska! Så han frågade personalen på franska och översatte till engelska, så att vi kunde förstå:P Tänk att kunna två språk flytande! Orättvist!
Men när vi väl kom på gick resan fort och sedan stod farmor, farfar och faster och väntade på att få ta oss hem till Värnamo! 
Så nu sitter jag i dems datarum och väntar med iver på att få gå ut och mata myggen, jippie! Planen är att vi ska gå ner i skogen och plocka blåbär men får se hur det blir med det.......
Ha det så bra tills vidare så ska jag återkomma snart! Pusss!!
Har blivit lite kär i den här låten. Så ni kan ju kolla och ni också blir lika kära som jag medans ni väntar på att jag ska återkomma!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lyckost som får både åka till Nice och paris ;D

När vi träffas igen kan vi se på cry baby girl med johnny depp som jag har hemma nu :D

PUSS

// Kajsa

2010-08-02 @ 20:06:36
Postat av: Johanna

Ja vi kan gärna hitta på något när du är tillbaka. Fast det får bli efter söndag för jag åker ju till Barcelona:) Föresten, shoppade du något i nice? Kan du inte lägga upp bilder?

Puss//Johanna

2010-08-02 @ 20:13:35
URL: http://johannaalma.blogg.se/
Postat av: elin

ja!!! var den bra kajsa!? Men du ska ju till grekland kanske i jul!! dit vill jag ju med!

2010-08-02 @ 21:07:02
URL: http://elinpk.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja och vi ska ju gå på liseberg allihopa och så ska jag ha mitt kalas. Sen ska vi ju åka till mitt land också! Vi har mycket att göra:) Gud va spännande med presenter! Och du har rätt, det gör faktiskt inget att du shoppat mycket. Du har ju varit duktig och sparat typ hela sommaren! Ser fram emot att se bilder! Vi får höras när vi båda kommit hem:)

Puss//Johanna

2010-08-02 @ 21:23:00
URL: http://johannaalma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ne Elin jag har inte sett den än, jag har sparat mig specielt för din skull ;D Och nej jag ska inte åka till greklan varken vid jul eller sommar, men Indien väntar på mig till nyår :D

2010-08-02 @ 22:26:23
Postat av: elin m

glöm inte bloggen!

eeelinnn.blogg.se

länka gärna!

2010-08-03 @ 16:44:44
URL: http://eeelinnn.blogg.se/

I AM NOT AVAILIBLE FOR THE MOMENT BUT PLEASE, LEAVE A MESSAGE:

WHATS YOUR NAME, DUDE?:
I'M STUCK HERE...

DO YOU HAVE A BLOG?:

WHATS ON YOUR MIND?:

Trackback
RSS 2.0