HELDAG PÅ LISEBERG

CHAO BELLA!
Emma sov över här igår plus att jag skulle upp tidigt, därför hann jag inte blogga idag! Sorry! Hoppas ni förlåter mej!
Men till saken! Dagen har spenderats på Liseberg med Elin, Julia, Emma, Johanna och Kajsa! (Puhh, många namn;)) Vi kom in när det öppnade och mötttes av en låååååååång kö, fuck! Hade ju tänkt att det inte skulle vara någe folk! Fler hade tydligen tänkt samma tanke:S Men men, in kom vi! Och efter yttligare (en evighet?) 20 min stod vi helt euforiska av lycka med varsit rött åkpass på armen! Och vad gör 6 glada tjejer med passen? Oj, det första fick bli: LISEBERGSBARNAN! Thjoo! Man måste ju mjukstarta, eller hur? Sen var det nog kanonen som stod på schemat, mins inte riktigt. Och vad blev det sen? Jo, vi kände att vi behövde lite skräck i kroppen ( Eller ja, skräcken stod nog jag för:S) så det blev att gå raka vägen till Uppsvinget! Eller raka och raka.....hade sån beslutsångest att jag inte viste vad jag skulle ta vägen! Funderade typ på att gå och gömma mej under en sten eller något! Men jag föll för grupptrycket och utsatte mej själv för livsfara, (igen) ställde mej i kön med Emma, Johanna och Kajsa. Sen skrek jag. Har nog aldrig skrit så mycket. Och Johanna har nog aldrig haft så ont i öronen. Eftersom man bara är fastspännd över låren och har nästan inget att hålla sig i, kan man nog inte komma närmre döden. Livet passerar revy! Haha, är man feg eller?! Riktigt så farligt var det inte, eller rättare sägt, jag kan inte ha tyckt den eftersom jag åkte den igen!;)
Men priset för den roligaste karrusellen (Hahaha stavlingen?!) tar Balder, hands down! Äääälskar den! Löööv, löööv, löööv!
På ballerinahjulet spelade vi nog bort en minde förmögenhet! Alla var jätteflumiga plus att det var en kille som jobbade på ballerina hjulet som sa att det var "typ en procent att vi skulle vinna" och då var vi bara tvungna! Haha först körde vi hur länge som helst på 11an men sen bytte vi lite grann. Plötsligt sa Elin (eller det kanske var Johanna....?) att hon kände på sig att det skulle bli 81, typ: Jo men det kommer att bli 81, jo! Men eftersom det var Emma som höll i feman......Hon trodde att det skulle bli 82. Vad tror ni det blev? Kan ni nog lista ut själva. Sen tyckte jag det var dax för 11an igen. Men inte då. Vilket nr tror ni vann? Plus att den där "Jakob-viktor" var på oss hela tiden. Sen gav vi typ upp och försökte i stället få "Jakob-viktor" att ge oss lite ballerina, men han var "tyvärr inte tillräckligt stark" och hans chef skulle sparka honom då, han kan fan ta och köra upp chefen i *****!! HAHA!
Lite minus på dagen var att Elin var tvungen att gå hem vi 6, det var 30 min på nästan alla attraktioner och att på kvällen höll vi på att frysa ihjäl. Men vad är lite kyla? Inget. Om man jämför med en väldigt mysig och lyckad dag på Liseberg!
Här kommer lite bilder som jag tog idag:)

Kommentarer
Postat av: aeel

fan va kul:D

2010-09-05 @ 14:25:30
URL: http://emmalindqviist.blogg.se/
Postat av: Tilde

Hej elin!

Gud vad mysigt d låter, HAHA!

tänkte bara fråga en grej.

Du har ju reklam/annonser på din blogg.

vilken sida är du medlem i eller vad man ska säga?

HAHA, hoppas du fattar vad jag menar! ;)Puss2010-09-05 @ 18:17:07
URL: http://tildeevelina.blogg.se/
Postat av: Madde, Vmo

Nämen, vilket sammanträffande :) jag var också på liseberg igår med niclas :) dock bara ett par timmar :)

2010-09-05 @ 19:11:41
URL: http://maddoxs.blogg.se/
Postat av: Malin

Wohom Liseberg, trevligt trevligt, det var länge sedan man var där. Hoppas du hade det roligt. :)

2010-09-06 @ 19:19:34
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

I AM NOT AVAILIBLE FOR THE MOMENT BUT PLEASE, LEAVE A MESSAGE:

WHATS YOUR NAME, DUDE?:
I'M STUCK HERE...

DO YOU HAVE A BLOG?:

WHATS ON YOUR MIND?:

Trackback
RSS 2.0