DEN BUTIKEN

vad var det för affär ? :P
vart ligger affären?
vilken affär var det? gata?
ATTAAACCKK!!!! VIlken affäääär , have to know!!! MÅSte köpa märken o klä min jacka i!!! Vart låg den, vad heter den, gaaaahhh najjss! Har lixom letat lite efter sådana märken :DDDDD

Svar: haha shit, den affären verkade omtyckt! :P Jo men jag ska försöka förklara vad det var för affär! Det är en second hand affär där de säljer gamla militär jackor, skinnjackor, converse, väskor och annat sköjj! Men de säljer inte bara gamla saker utan också saker som man kan pimpa upp de gamla militärjackorna med + att de säljer nya converse till ett billigare pris! Sjukt ball affär!
Så, då kommer vi till det svåra: vägbeskrivningen. Jag har ingen aning om vad gatan heter men om man står vid domkyrkan så finns det ett Buttericks där. Butterickset ligger på hörnet, så om man kommer från spårvagnarna går man till vänster vid Butterickset! Sen fortsätter man lite och så kommer det ett Café på samma sida som Buttericks och sen ligger affären precis jämte det caffét! Ni som bor i Gbg ska nog kunna lista ut var det ligger men ni andra....jaaa sorry, ska kolla vad gatan heter nästa gång!

Kommentarer
Postat av: À

Oooooomg måte dit typ nuuuu!!!

2011-03-28 @ 22:37:42
URL: http://ahmendah.blogg.se/

I AM NOT AVAILIBLE FOR THE MOMENT BUT PLEASE, LEAVE A MESSAGE:

WHATS YOUR NAME, DUDE?:
I'M STUCK HERE...

DO YOU HAVE A BLOG?:

WHATS ON YOUR MIND?:

Trackback
RSS 2.0