IPAD 2

Men thjooo mtf!!! <3 <3 <3

Kom precis hem från skolan precis och har gjort mej en suggar free smoothie på blåbär ( lite careface varning, men så ärreee) Sååå den sitter jag och smaskar på samtidigt som jag försöker ta reda på "my top followers" på fb...,,,,går såddääär för det är så sjuuuuukt segt. Fick även ett medelande från "tap zoo" på min phonnis om att mina djur saknar mej så jag får väl vara en djurvän och ta hand om dem lite grann även som jag typ inte fattar hur man gör...någon?? lite hjälp kanske?

Annars har jag försökt boka ett litet mysigt möte med en präst, hade nämligen tänkt göra mej fri från mina synder och prata med en "gudsbudbärare"....NOT! Fan heller, jag gillar att vara syndig. ;) Ne det är ett skolarbete och då ska men intervjua en präst....Usch när jag pratade med honom kände jag på en gång att det är någon överreligös typ.....men han skulle bara checka sin kalender och sen skulle vi ringa upp men sjääälv klart var det upptaget då.....han kanske var i samtal med gud....vem vet.

Jag har engelska prov på....torsdag och franska glosor plus lite annat så jag måste tyvärr, tyvärr, tyvärr sätta mej med det ett tag...Kommer blogga mer idag, känner det på mej. Det är helt enkelt en sån dag plus att jag MÅSTE se Twilight för det var så sjukt längesen! Åhh skulle se den igår men då hittade jag inte dvd...får se om jag kommer på vad den är. Ni får ha det så bra så länge, se lite solsidan eller något så går tiden fort. puss

Btw typ, har ni sätt den nya iPADen?! Sjuuut awesooome tieep! Helt ärligt ser jag ingen skillnad, men det som står låter ju bra. Det hade varit sjukt kul att ha en egen, en som är min, bara min. Typ ha när man åker bil och sånt, titta på film i den typ! Det måste jag fan ha så jag kan kolla när vi åker till Nice i sommar!!!
synd att jag blir så åksjuk bara.....

Kommentarer
Postat av: Alexandra

oj oj oj vilket långt inlägg!! :D det gillas starkt!

2011-03-07 @ 20:07:59

I AM NOT AVAILIBLE FOR THE MOMENT BUT PLEASE, LEAVE A MESSAGE:

WHATS YOUR NAME, DUDE?:
I'M STUCK HERE...

DO YOU HAVE A BLOG?:

WHATS ON YOUR MIND?:

Trackback
RSS 2.0