LAST NIGHT

God morgon sunshine!
Tror det eller ejj men jag har varit uppe sen 10.00 ;)

Kvällen var grym, musiken var grym och stämningen var på topp! Vi dansade, skrattade, störde oss på folk, sjöng, fotade och bara hade det galet kul! En kväll att minnas!
Johanna, Serra, Elin och Julia hängde med Andreas Wijk inne på toan och Maggio vid signerings bordet! Erkänn coolt?? ;) Fan vad avis jag är....Fast jag kan ju säga att jag känner några som har kramat Andreas och att jag känner några som har maggios autograf...hehe ;) Fast aja...vi ser nog bloggaren flera grr och jag sååååg ju faktiskt honom! haha aja, om ni läser det här tjejer: Jag är glad för er skull. Jag kunde bara inte riktigt vara det i stundens hetta...(eller vad man säger...) ;)
Så direkt efter konserten var jag skit sur och deppig. Fan vad jag tyckte synd om mig själv hehe...: Ingen autograf, ingen andreas wijk, ingen skjuts hem, bussarna hade slutat gå osv. Vi knödde in oss i en spårvagn och hoppade av vid brunnsparken. Och då visade det sig att 91an slutat att gå...MEN det var då räddningen kom: McD....hehe som den tjockis jag är ;) Vi stack in och jag köpte mig en STOOOOR glass men extra kolasås. I sånna här lägen är det bara socker som hjälper,....höhö. Sen hoppade vi på första bästa spårvagn, träffade lite roliga personer på vagnen och sen stack jag, Kajsa och Emma hem till mig för en liteeeen sleepover! Vi såg på film, snackade, skrattade, tog kort och bara chillade.
Så slutet gott allting gott! ;)
Tröstätning = från botten till toppen på ett kick ;)

Kommentarer
Postat av: cecilia

Fin blogg :)

2011-05-21 @ 15:48:50
URL: http://danell.devote.se/

I AM NOT AVAILIBLE FOR THE MOMENT BUT PLEASE, LEAVE A MESSAGE:

WHATS YOUR NAME, DUDE?:
I'M STUCK HERE...

DO YOU HAVE A BLOG?:

WHATS ON YOUR MIND?:

Trackback
RSS 2.0