FYRA SNABBA

hur gör man bloggen så stor? asså så om man laddar upp stora bilder så får heela plats?:))
Jag kollade hur man gjorde på designadinblogg.se, men jag tror jag kommer ihåg hur man gör! JO, du letar rätt på avsnittet i stilmallen (inte kodmallen) som det står "#content" överst på (se bild nedan) den brukar ligga någostans i mitten! :) Sen går du allra längst ner på avsnittet där det står  WIDTH: och så ett hundra tal 500 t.ex. det är hundratalet som du ska ändra för att få större bilder, du bräddar helt enkelt bloggen här. Jag har, som ni ser, 850px :) Hoppas du fattar nu Irmis, eller så kan du ju fråga i skolan! ;)

loooooove it!! men den har väl vatt där ett tag?
Hahaha joooo, tavlan har hängt där ett ganska bra tag... ;)
Jag tycker att den är jättefin! Jag fyller år i sommar.... ;P
Det blir en bok till faster ;) hahaha vi får väl se....
jättefin! du borde satsa på att bli konstnär/designer! jag har en fråga, hur blev du så bra på att måla, och hur kom du på att rita på just det sättet? :)
Awwww, tack! :D Ehmm, ojj vad kul att du tycker jag är så bra! Jag målar hela tiden, verkligen hela tiden såååå man kan väl säga att jag har tränat? Det är det ända, träna, träna, träna. för att bli bra på något måste man öva, det är samma sak med att måla :) Hur det kommer sig att jag målar på just det här sätter? hmmm, svår fråga....Men jag har inte alltid målat på det här sättet, jag målade...vad jag ska säga mer "gulligt" innan, sen så blev jag väldigt inspirerad av cassandra rhodin så jag började göra min egen tolkning av hennes sätt att måla. Men det var fortfarande "gulligt" det var inte förrens jag blev vampyrtokig som jag började måla mer som jag målar nu, och sen var det lite anorexia som präglade min konst men väldigt markerade kindben. Det är väl ungefär där jag är nu. ;)
Kan man inte annat än att bara äääääälskar cassandra rhodin???? ;O
Hoppas ni gillar svaren! :D

Kommentarer
Postat av: irma

taaack! hoppas jag fattar ansarsh får du nog fixa det i skolan ;)

2011-05-30 @ 16:57:59
URL: http://juliabahirma.blogg.se/

I AM NOT AVAILIBLE FOR THE MOMENT BUT PLEASE, LEAVE A MESSAGE:

WHATS YOUR NAME, DUDE?:
I'M STUCK HERE...

DO YOU HAVE A BLOG?:

WHATS ON YOUR MIND?:

Trackback
RSS 2.0