Avsked om jorden går under imon.

Kära vänner, läsare. Jag har bara några ord jag skulle vilja yttra om det nu stämmer att jorden går under imon, 21 december 2012.

Det finns säkert en mening i att jag aldrig ska få gifta mig med mannen i mitt liv, en mening i att jag aldrig ska få barn, en mening i att jag inte ska få se världen, få åka till USA, göra massa dumma saker jag inte gjort, prova allt nytt jag vill göra, ta studenten, ta körkort, starta ett företag, vara med i en film, kyssa en kändis, träffa justin bieber, cody simpson, One direction mm, få åka till Nice igen, ppensionera mig, få barnbarn, osv.

Jag tror allt har en mening, även om jag inte kan se meningen i det här. Jag tror inte jorden kommer gå under imon, vi hade märkt det. Men ändå? Vad hade jag gjort om det här var min sista dag? Vad hade ni gjort?

Hade det här varit min sista dag hade jag inte velat ändra den på något sätt, jag ska göra massa saker jag tycker är kul och umgås med massa människor jag älskar. Och imon åker jag till pappa så då träffar jag dom också.

Att få tänka den tanken "vad skulle jag gjort" gör att man kommer på vilka som betyder något och vilka som inte gör det. Det är klart att jag inte kommer träffa ALLA jag bryr mig om idag, men många.

Det ända jag skulle gjort annorlunda är att jag skulle bytt tröja, för den här kliar något fruktansvärt...

Tack.


Kommentarer

I AM NOT AVAILIBLE FOR THE MOMENT BUT PLEASE, LEAVE A MESSAGE:

WHATS YOUR NAME, DUDE?:
I'M STUCK HERE...

DO YOU HAVE A BLOG?:

WHATS ON YOUR MIND?:

Trackback
RSS 2.0