FUCK YOU, YOUR FUCKING FUCK.


okej, nu lackar jag sönder faktiskt. du kanske ska läsa inlägget först innan du kommenterar? jävla idiot...
jag skrev att jag KOM PÅ DET, inte att jag var först. Jag skrev att jag kommit på idéen, inte att jag var först i hela världen, ELLER GJORDE JAG KANSKE DET!? Att det är BARA jag av 6,4 miljader fucking människor som har slagits av den tanken? Det kanske helt enkelt var jag kom kom på själva peacetecknet? jag var även först med facebook, alla härmade mig. och primeboots... OCH hon som har gjort den tröjan som du hittade där publiserade faktiskt den efter mig, läser nämligen hennes blogg och häär är tröjan. Jag har ingen aning om vad hon fick sin inspiration ifrån eller om hon läser min blogg, hon och jag slogs kanske helt enkelt bara av samma tanke?
jassåå, har dom kommit in på ragglady också? har inte sätt dom, och var där i lördags...men du verkar ju ha rätt i det mesta så får väl ta en titt på dom då, låter ju snyggt.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

så jävla rätt att slå tillbaka elin! jag står på din sida! go girl - stå på dig!! <3

2012-03-12 @ 19:12:49
URL: http://revedeparis.blogg.se/
Postat av: Hanna

Bra sagt Elin!! Din blogg är bäst så fuck the fucking fucks:)

2012-03-12 @ 22:33:24
Postat av: Hanna

Bra sagt Elin!! Din blogg är bäst så fuck the fucking fucks!

2012-03-12 @ 22:34:59
Postat av: elsa Smedberg

hej elin! oj vilken grej detta blev haha, verkligen inte jag som skrivit kommentaren men kände mig så dum endå för du har rätt. personen som säger att det finns på weheartit också länkar ju min bild, och faktum är att jag fick idén från dig! jag tittar in på din blogg ibland och fick se tröjan du gjort och blev jätteinspirerad så det är tack vare dig! skulle kanske skrivit vart jag sett idén någonstans men tänkte inte på det då. hoppas det är okej endå? du är jätte duktig och jätte kreativ så fortsätt med det.så till personen som kommenterade, jag vet inte om elin var först i världen eller inte men jag fick idén av henne i alla fall! tack! kram

2012-03-13 @ 11:56:03
URL: http://megafuckingmind.tumblr.com

I AM NOT AVAILIBLE FOR THE MOMENT BUT PLEASE, LEAVE A MESSAGE:

WHATS YOUR NAME, DUDE?:
I'M STUCK HERE...

DO YOU HAVE A BLOG?:

WHATS ON YOUR MIND?:

Trackback
RSS 2.0