ångestångestångestresfeber

 
Ehh, ångest? Yesbox. Varför? Jo,,...
 
Hade matteprov idag...det gick... åt helvete. Förstod inte en fråga, kändes som om mitt IQ låg på -1000. aja.
 
Just nu sitter jag med psykologiboken uppslagen brevid mig, har försökt läsa i den...det går inte, alla bokstäver, namn och siffror blandar ihop sig till olika mönster och figurer. Det är ganska vackert typ,lol not. Det blir att improvisera på provet imon.
 
Har försökt ta upp min mobil ur fickan för 8e gången nu för att inse att den. ligger. fortfarande. inte. där. idiot. Utan den är på lagning, dom sa att det skulle ta under en timme...men den är klar imon kl 2. kommer bli stressigaste dagen. Först prov, sen hämta telefon, sen jobb, göra naglarna och efter det baka till skolavslutningen.
 
Mitt abonnemang är avstängt på telefonen så kan inte ringa, inte smsa, inte vara inne på fb,snap, insta, twitter osvosvosovosv. Visst, behöver ju ändå inget av detta nu eftersom telefonen fortfarande är på lagning men det var ganska frustrerande när jag upptäckde det imorse på vagnen och inser att jag inte har en aning om vilken sal jag ska till och kp eller serra är inte på vagnen. lml :'))
 
Jag måste packa klart, började igår men kom på att jag inte har några sommarkläder. Så nu står resväskan på mitt rum, tar upp hela golvet och gapar tomt åt mig så fort jag vistas där. Btw, måste packa klart innan jag åker till värnamo...alltså lördag kl 10.00...Imon hinner jag inte, idag måste jag plugga, fredag firar jag ju med mammas sida...hmm när ska jag få in packningen? hur har jag tänkt här? fuck
 
Har inte köpt en enda julklappsjävel... hur hemsk är jag inte? tomten hade ju inte gett mig några paket om han vetat.... Hatar att handla julklappar... vet inte vad jag ska ge och till vilka... och när ska jag hinna? urkkkk
 
Jag vet, jag har det fan inte lätt. Det är fritt fram att tycka synd om mig <3

Kommentarer

I AM NOT AVAILIBLE FOR THE MOMENT BUT PLEASE, LEAVE A MESSAGE:

WHATS YOUR NAME, DUDE?:
I'M STUCK HERE...

DO YOU HAVE A BLOG?:

WHATS ON YOUR MIND?:

Trackback
RSS 2.0