När allt går för fort.

Hej, ni få som fortfarande tror på mig! typ
 
Jag är ledsen att jag inte har bloggat för er som tycker det är kul att läsa min blogg! Hatar själv när folk inte uppdaterar...Tror jag är skyldig er en förklaring, dock tänker jag inte gå in på detaljer men bara försöka ge er en liten inblick i varför jag inte bloggat.
 
Mitt liv har inte riktigt varit som det brukar på senaste tiden... Det har hänt saker som inte tillhört det normala och som har tagit mycket på krafterna. Jag har mått väldigt dåligt, varit på sjukhus till och från för att försöka lösa vad som inte stått rätt till osv.
 
Detta har även gjort att jag varit väldigt mycket frånvarande i skolan vilket i sin tur lett till att jag har kommit efter och fått en fet hög med läxor och prov att ta igen.
 
Livet har gått på högvarv var gällande vänner, familj, skola mm. Allt har gått för fort och jag har inte riktigt kunnit med. Så jag har helt enkelt inte orkat med bloggen. Det kändes mer som ett måste än något som jag faktiskt velat göra. Jag valde därför att plocka bort bloggandet för att få en sak mindre att tänka på, en sak mindre att lägga min energi på.
 
Usch, haha får det att låta som om jag är döende eller nåt.. Det är jag verkligen inte, och allt som har hänt är egentligen inte så mycket och är egentligen inte så jobbigt om man tänker efter men små grejjer har känts som stora av någon annledning. Jag har inte riktigt varit mig själv. I stället för att bara låta saker glida av mig har saker som jag egentligen inte behöver tänka på fastnat i huvudet.
 
MEN, jag mår mycket bättre nu. Jag vet anledningen till varför jag mått dåligt och kunnat lösa problemet. Jag har kunnat ta itur med allt förutom skolan vilket jag håller på att göra nu. Det här söndagen kommer bestå av plugg inför två matteprov, ett franska prov och ett idrottsprov,, önska mig lycka till... Hoppas ni förstår nu lite bättre varför jag vart frånvarande från bloggen, men jag ska börja igen! Och den här gången menar jag det. Dock kommer det bli lite svårt att ta outfits osv. på ett tag för min mobil har gått sönder och jag hittar inte min kameraladdare...men jag fixar det på nåt sätt!
 
Annars kommer vi ha en riktigt skön vecka att se fram emot innan lovet! På tisdag är vi lediga, onsdag ska vi till Ullared och sen är det bara torsdagen kvar antar jag..eller går man i skola på långfredagen? aja, vi får se.
 
Vet inte om jag kommer ha mer tid för bloggen idag så det får bli ett kanske! Annars får ni ha en bra söndag så hörs vi snart!
 
Puss
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alleballe <3

Jag är nog din smartaste vän, som precis efter hon har läst att din telefon är sönder skickar ett SMS... Kanske kan min bristande intelligens vara till lite tröst (åtminstone ett gott skratt iaf?) för dig, men om inte vill jag iaf att du ska veta att jag bryr mig oerhört mycket om dig Elin, du är absolut en av de bästa och finaste vännerna jag har. Du är en sådan där människa som bara är så bra på alla sätt och vis. Även om vi träffas allt för sällan så hoppas jag att vår vänskap har en lång och ljus framtid. (Här kommer mitt sms) <3 Hej! Hur är det vännen? Såg inlägget på din blogg nu... <3 Hoppas du mår bra snart! <3 Kom ihåg att det finns så många som älskar dig <3 puss <3

2013-03-24 @ 22:48:07
Postat av: Alle

Ps. Smile though your heart is aching <3

2013-03-24 @ 22:50:15

I AM NOT AVAILIBLE FOR THE MOMENT BUT PLEASE, LEAVE A MESSAGE:

WHATS YOUR NAME, DUDE?:
I'M STUCK HERE...

DO YOU HAVE A BLOG?:

WHATS ON YOUR MIND?:

Trackback
RSS 2.0